Monday, July 13, 2015

Hafiz Suip Yakin Adira Mampu Hadapi Dugaan


Turut simpati dengan apa yang berlaku di atas hubungan Adira dan bekas kekasih, Hafiz Suip dalam masa yang sama yakin bahawa Adira dapat menempuhi dugaan tersebut selain terus fokus terhadap kerjaya. 

"Saya percaya, dia seorang yang kuat dan tabah, itu adalah dia yang saya kenali. Dia perlu tahu bahawa di belakangnya terdapat ramai orang yang akan tetap akan menyokongnya iaitu keluarga, teman-teman dan peminatnya".

"Saya tahu, mungkin berat untuk dia menanggung rasa di hati mengenai hubungannya dengan Shahrul yang tak kesampaian tetapi saya mahu dia tahu, jodoh itu adalah ketentuan Tuhan. "Kalau sudah jodoh juga tidak akan ke mana, " katanya di ruangan Pancaindera, Utusan Malaysia.

Selain itu, Hafiz menjelaskan bahawa dia tidak menyimpan sebarang dendam terhadap Adira malah dia sendiri mahu fokus terhadap kerjayanya.

"Tiada perasaan mahu menyimpan dendam jauh sekali untuk bermusuhan dengannya, sebab yang berlaku antara kami itu adalah hal lama dan sudah jadi kenangan," kata Hafiz menjelaskan bahawa tunangnya juga menganggap Adira sebagai rakan.Source : http://www.rotikaya.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails