Saturday, February 18, 2012

AJL26 THANK YOU PARTY


Budiey menerima jemputan untuk ke AJL26 Thank You Party pada hari ini dan tak sabarlah nak tengok reaksi kegembiraan semua pemenang AJL menerima cek mereka pada hari ini.

Yang tentunya dalam ramai-ramai tu Hafiz Awan Nano, Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah, Faizal Tahir dan Alyah, maka Hafiz Awan Nano lah yang paling tersenyum lebar sebab dia akan menerima cek paling banyak, lebih kurang RM46 ribu la kan? Tapi itu pun kena kongsi dengan komposer dan penulis lirik. Malah, Budiey rasa, pertandingan lagu ini bukan untuk penyanyi, jadi komposer dan penulis lirik la yang akan dapat banyak.

Apa-apapun, pandai-pandai diaorang nak bagi sama banyak.

Apa-apapun, terima kasih dan juga tahniah buat semua.

Juga kepada TV3, tahniah diucapkan atas kejayaan penganjuran AJL26. Secara pukal, kadar tontonan keseluruhan Anugerah Juara Lagu 26 telah berjaya mencipta rekod baru dengan tontonan sebanyak 6.5 juta ketika disiarkan secara langsung pada 29 Januari 2012, di Stadium Putra Bukit Jalil. Tahun ini, AJL26 juga memperlihatkan antara penganjuran terbaik sempena meraikan ulang tahun ke-26 dengan memartabatkan lagu Awan Nano ciptaan komposer dan penyanyi berpengalaman, sifu Dato M.Nasir dan lirik oleh Budhi Hekayat.

Majlis penyerahan cek kepada para pemenang AJL26 pada hari ini akan diadakan bagi meraikan kejayaan penganjuran AJL26. Majlis tersebut juga memberikan penghargaan kepada para finalis AJL26, krew produksi, tenaga kerja AJL26 dan juga pihak media yang telah memberikan publisiti secara meluas kepada acara tersebut.

Source : www.budiey.com

No comments:

Related Posts with Thumbnails